Nyerő tízes

A Provident Családi Kasszasikerek Programról

Mi fán terem a Program?

  • A Provident Családi Kasszasikerek Program 2008 óta ad át korszerű gazdasági és pénzügyi ismereteket, főként fiatalok és háztartások számára.
  • Ennek érdekében tananyagokat, játékokat fejlesztünk, és képzéseket támogatunk.
  • Együttműködünk más szervezetekkel, akik szintén hisznek ebben a jó ügyben. A mostani játék fő partnere a Pénziránytű Alapítvány, akik szintén több mint egy évtizede dolgoznak a gazdasági és pénzügyi ismeretterjesztés területén.

Miért van rá szükség?

  • Egy ország polgárai akkor élhetnek magas életszínvonalon, ha értik, hogyan kell hatékonyan működtetni a gazdaságukat. A magyar iskolák egy része ilyen vagy olyan formában már indított gazdasági és pénzügyi ismeretek tantárgyat; ebben elévülhetetlen érdemei vannak a Pénziránytű Alapítványnak, mely tankönyveket ad ki, szakmai hálózatot működtet, és tanárokat képez. Messze vagyunk azonban attól, hogy mind a 10 millió polgárunk megkapja a számára kellő gazdasági és pénzügyi ismereteket – ezért próbál a Provident Családi Kasszasikerek Program is segíteni.
  • A Provident Pénzügyi Zrt több okból is támogatja a programot. Azok az állampolgárok, akik értik a pénzügyi termékeket és hitelszerződéseket, akik felkészülten és felelősen döntenek a hitelfelvételről, illetve akik – mivel átlátják a gazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat – könnyen meg tudják termelni a törlesztőrészletek fedezetét, kiváló partnerei minden pénzügyi vállalatnak. Emellett egy fejlett gazdaságban a pénzügyi cégek is jobb eredményeket érhetnek el.